Skilsmisse og separation - juridisk rådgivning

Når man skal skilles, er der mange ting, der skal tages stilling til. Det er ofte en svær og presset situation, og det kan være svært at se klart og tænke rationelt, når man er følelsesmæssigt påvirket. Dette kan resultere i, at man ikke får overvejet alle spørgsmålene grundigt nok, eller får sagt ja/nej til nogle ting, man senere fortryder.


Som udenforstående, der ikke er personligt indblandede, kan vi hjælpe med at klarlægge de relevante problemstillinger og at få taget stilling til de spørgsmål, der melder sig. Det kan f.eks. være aktuelt at finde ud af, om der er mulighed for at opnå ægtefællebidrag, om der foreligger en ægtepagt (f.eks. om særeje) i ægteskabet eller hvad der skal ske med børnene fremadrettet.

Kontakt os, hvis du ønsker at blive hjulpet på vej igennem processen.
 
Vi har stor ekspertise i behandling af disse sager og du er velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker kompetent juridisk rådgivning i din sag.
 
Vi hjælper dig og tager hånd om de juridiske forhold i din skilsmisse-/samværssag og kan herved fratage dig nogle af de bekymringer, som typisk er forbundet med disse sager, så du kan koncentrere din energi et andet sted.


 
 
Skilsmisse og separation
 
 

Kontakt os i dag med din sag på:

Telefon: 26 85 94 60

Mail: ll@futurum-law.dk

Futurum-Law ApS | CVR: 34697566 | Store Torv 9, 1. sal, 8000 Aarhus C  | Tlf.: 26 85 94 60 | ll@futurum-law.dk